Sposób przygotowania

Kiedy mam chandre, (a ostatnio mam ja caly czas!) musze zjesc cos koniecznie slodkiego. Na deser nie moglam sie doczekac, wiec zrobilam obiad na slodko. oplacalo sie, bo poziom cukru we krwi sie wyrowal :)

Piers z kurczaka rozbijamy tluczkiem przez folie aby sie nie rozerwala nam zbytnio, nastepnie solimy, cukrzymy, polewamy miodem, posypujemy migdalami i wiorkami. uklepujemy wszystko :D zanurzamy w rozbeltanym jajku i pokruszonych herbatnikach. potem na patelnie i do brzucha ;)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszności;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !