Sposób przygotowania

Ubijamy białka. Do zółtek dodajemy cukier i ubijamy na jednolitą masę, dodajemy mąkę, proszek do pieczeni, kakało i ubite bialka , pieczemy 20 min. gotujemy 1 litr pysia i robimy budyń wedlug przepisu na opakowaniu, śmietane u bijamy, dodajemy, żelatynę rozpuszczamy w wodzie. na biszkopt nakladamy mase pysiową, czekamy az ostygnie.Na masę nakladamy ubitą śmietanę. chlodzimy w lodowce kilka godzin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    a jak ładnie przyozdobione
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    wygląda bardzo apetycznie :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ładnie ci wyszło
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Ale śliczne! Pomysłowo ozdobione ;)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale kusi!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Piękne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Smakowicie się prezentuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyyychota;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !