Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie
paluszki cielęce 2
żółtko jajek

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Każdą parówkę obwijamy na środku plastrem żółtego sera, następnie parówkę wraz z serem obwijamy płatem ciasta francuskiego a wystające końcówki nacinamy nożykiem. Smarujemy żółtkiem i zapiekamy w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 01.09.2011 09:01
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak