Sposób przygotowania

Bagietkę przeciąć na pół,każdą częsć rozkroić na dwie kropmki - w sumię cztery kanapki.Każdą kromkę posmarować masełkiem.Salami i kiełbaskę pokroić w cieńkie plasterki.Oliwki pokroić w plasterki też.

Na dwie kromki wyłożyć salami,posypać plasterkami oliwek i przykryć pleśniowym serkiem.Na dwie następne wyłozyć kiełbasę szynkową,posypać cebulką i przykryć żółtym serkiem.Kanapki wstawić do mikrofalówki na 5min. lub podpiec w piekarniku przy temp.180C - na złoty kolor.

Talerze wyłożyć sałatą,przybrać umytą i oczyszczoną papryką pokrojona w słupki,dodać pokrojona w palsterki rzodkiewke,

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !