Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta Czerwona (surówka)

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 główka
cebula 2 szt.
ogórki kiszone 0,5 kg.
marchew 2 szt.
jabłka 2 szt.
kucharek lub sól 1 łyżeczka
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 1 łyżeczka
ocet 10 % 1 łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta Czerwona (surówka)

Pół główki kapusty czerw.utrzeć na tarce na największym oczku również ogórki,marchew,jabłka, cebulę pokrój w kostkę wymieszaj dodaj do smaku kucharka magi doda specyficzny smak kapuście nie przesadzić.Dodaj pieprz,ocet do smaku.Można dodać trochę oliwy z oliwek. Pycha SMACZNEGO!!!!!!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak