Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Jedną i pół małej cukinii zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Posolić i odstawić na 10 minut. Świeży szpinak umyć, osuszyć i pokroić. Posiekać czosnek. Odcisnąć sok z cukinii, dodać szpinak i czosnek. Dodać dwa jajka, 3 łyżki bułki tartej i pół Fert pokrojonej w kosteczkę. Przyprawić do smaku i wymieszać. Wyłożyć do naczyń żaroodpornych. Na wierzchu ułożyć cukinię pokrojoną w plastry. Przykryć plastrami sera żółtego i fety. Posypać odrobiną papryki czerwonej słodkiej i wstawić do rozgrzanego piekarnika do 170 stopni na 30-40 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    eli82

    zapowiada się ciekawie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Isia

    pychota!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    EwelinaKR

    mhmmm smakowite
  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetne połączenie- cukinii i szpinaku :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda bardzo smakowicie,,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    świetne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    SUPER!!!!!!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Isia

    Próbowałam! Bardzo smaczne! Polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !