Sposób przygotowania

Masło utrzeć na gładka masę z cukrem. Cały czas ubijając dodawać po jednym jajku, a nastepnie mąke przesianą z kakao i proszkiem do pieczenia. Na koniec dodac czekolade pokrojona drobno. Przelozyc ciasto dokwadratoej foremki wyłozonej papierem do pieczenia, Piec przez ok. 45 minut w temp. 180 stopni. Zrobic polewe: stopic w kapieli wodnej czekolade i połączyc ja ze smietanka. : Po wystudzeniu, wyjac , odkleic papier, wykroic krażki o srednicy 7 cm np za pomoca metalowej obręczy . Na kazdym kółku ułozyc gałkę lodow i polac czekoladą, posypać cukrem pudrem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    wspaniały na jesienne popołudnia
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Pysznie się prezentuje! Cieknie mi ślinka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !