Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rulonik nadziewane warzywami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka wieprzowa 4 pl.
szynka z indyka 4 pl.
korniszony 4
jabłko
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Rulonik nadziewane warzywami

Najpierw zaczynamy od krojenia korniszonów , następnie jabłko, cebulę , i paprykę . Oliwki również siekamy . Składniki mieszamy , przyprawiamy i skrapiamy oliwa . Plasterki szynki zawijamy w ruloniki i napełniamy sałatką . Przepis prosty i bardzo łatwy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta38 02.06.2011 12:19
super
Grażyna13 06.01.2011 18:08
Proste i smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak