Sposób przygotowania

Filet z kurczaka po lekkim rozbiciu przyprawiamy wg. własnego uznania i obsmażamy na oliwie z oliwek, na usmażoną stronę układamy plasterek mozzarelli i posypujemy delikatnie bazylią podsmażamy tak długo póki ser się nie rozpuści pod wpływem ciepła smażonego mięsa.

Pieczarki pokrojone na ćwiartki obsmażamy na oliwie i posypujemy odrobiną posiekanej suszonej pietruszki, aż nie uzyskamy złotego koloru.

Makaron gotujemy al`dente.

SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pysznośći,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !