Sposób przygotowania

Kapustę wstawiamy i gotujemy bardzo długo, dolewając wodę , w między czasie wstawiamy groch połówki z dodatkiem soli i gotujemy do uzyskania papki , cały czas mieszamy aby nam się nie przypalił. Słoninę kroimy w kostkę i wstawiamy aby nam się stopiła. Cebule również kroimy i chwilkę podsmażamy na patelni.Gdy kapusta nam się ugotowała[ ja gotowałam 4 godziny] dodajemy kostki, i wszystkie przyprawy. Następnie groch i słoninę . Wszystko mieszamy i próbujemy w smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    I rewolucje w brzuchu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    a ja nie jadłam!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !