Sposób przygotowania

Makaron wrzucamy do osolonej wody na jakieś 10 min. żeby się lekko obgotował.

Mięso z łopatki ( ja mielę sama ) łączę z posiekanym drobno czosnkiem,porem i doprawiam do smaku przyprawami wg. uznania.

Nadziewamy rurki makaronowe i układamy w naczyniu żaroodpornym lub na blaszce ( uprzednio wyłożonej papierem do pieczenia ).Na rurkach układamy plasterki pomidora i posypujemy startym serem i odrobiną bazylii.

Wkładamy naczynie do nagrzanego na 180`C piekarnika na jakieś 25min.

Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    musi smakować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawe:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !