Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bitki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 3 łyżki
śmietana 1 łyż.
kostka rosołowa 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
karkówka 0,5 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: bitki

Mięso rozklepujemy przyprawiamy i optaczamy w mące.Całość dusimy na wolnym ogniu podlewając wodą,dodajemy kostkę rosołoą i smietanĄ doprawiamy do smaku,i SMACZNEGO.PODAWAĆ Z ZIEMNIAKAMI I SORÓWKĄ.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia2 02.04.2012 15:09
pysznie
Ewelina45 15.11.2010 09:20
pycha :)
Emilia22 14.11.2010 14:11
jakie smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak