Sposób przygotowania

1. Ryż gotujemy na sypko;
2. cebulę podsmażamy na oliwie;
3. paprykę kroimy w kostkę;
4. czosnek kroimy na drobno;
5. ser zółty trzemy na tarce o grubych oczkach;
6. mieszamy wszystkie składniki (ryż i cebula muszą ostygnąć);
7. dodajemy sos winegar i jeszcze raz mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mewa81

    smakuje też, polecam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    bardzo fajna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !