Sposób przygotowania

Grzyby moczymy kilka godzin w wodzie, następnie gotujemy i mielimy. Kapustę odciskamy z soku i również gotujemy do miękkości. Kroimy drobno. Cebulę kroimy w kostkę i smażymy na rumiano. Wszystkie składniki łączymy i dokładnie mieszamy. Na koniec w razie potrzeby doprawiamy.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tez tak robie .pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Farsz,palce lizać!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    moje ulubione pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    najlepszy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !