Sposób przygotowania

Plastry pomidora optoczyć w mace.Zrumienić na oleju.Odsączyć z tłuszczu,ułożyć ponownie plastry pomidorów na pozostałym oleju.Zalać masą jajeczną i przyprawić.Gdy jajka usmażą się odzielić łopatką omlet od brzegów paltelni.Przykryć patelnię i szybkim ruchem przeżucić omlet na talerz.Zsunąc omlet z talerza na patelnie i smażyć z drugiej strony.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    takiego omletu jeszcze nie jadłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    mężusiowi taki zrobię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !