Sposób przygotowania

Biszkopty drobniutko pokruszyć, np. wałkiem czy blenderem. Do wysokiego rondelka wlać mleko, kakao i masło- pogrzewać na małym ogniu co jakiś czas mieszając, aby masa nie przywarła do naczynia. Jeżeli masa będzie się odrywać od dna rondelka przestać gotować. Masę lekko ostudzić i dodać do niej pokruszone biszkopty. Gotową masę przelać do foremki wcześniej wyłożonej papierem do pieczenia bądź posmarowanej tłuszczem. Odstawić do lodówki. Gdy masa będzie twarda pokorić ją na mniejsze kawałki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kome

    Ale pomysł.....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !