Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 50 g
oliwki zielone
papryka 1
ogórek 1
ketchup
przyprawy
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

Jaja gotujemy na twardo. Obieramy, kroimy na pół i wyciągamy żółtka. Jedno żółtko mieszamy z łososiem, pokrojonymi w kostkę dodatkami (np. oliwki, papryka, ogórek) i łyżeczką ketchupu. Doprawiamy według uznania, ugniatamy widelcem, lub mielimy w mikserze, aby powstała pasta. Pastą faszerujemy jajka i gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak