Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krupy z korpielami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pęczak 1 SZKLANKA
woda 1-2 L
korpiel 1-2 SZT.
słonina 10 DAG
sól DO SMAKU
Pieprz czarny mielony Prymat DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: krupy z korpielami

Do wody wrzucamy pęczak i skórkę ze słoniny. Gdy pęczak jest miękki dodać korpiele pokrojone w kostkę i zagotowac. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TyTaN 24.03.2012 10:32
puszne
Pajecznik 17.11.2010 01:20
nie wiem gdzie kupić brukiew...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak