Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyniowa wyspa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń waniliowy 1 op.
mleko 0,5 litra
woda 0,5 litra
bita śmietana
kisiel wiśniowy 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: Budyniowa wyspa

Budyń i kisiel przyzadzamy zgodnie z przepisem na opakowaniu. kisiel nakładamy na talerz , na środek nakładamy budyń , dekorujemy śmietaną i owocami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula5 11.06.2012 18:04
chętnie wypróbuje
owca441 25.04.2011 10:46
może być
owca441 25.04.2011 10:46
może być
bami 30.03.2011 19:47
a to ciekawe! :) uwielbiam i budyń i kisiel, więc zaproponowany przez Ciebie deser z pewnością by mi smakował :)
matii6 07.02.2011 17:46
ach te deserki,,
teresa18 04.02.2011 18:54
pyszne
ElizaT 19.11.2010 09:02
smaczna !
traktorek 17.11.2010 15:29
dobre
kuklik 16.11.2010 10:30
pyszne
MAR3STA 15.11.2010 16:35
wspaniałe;)
alaaa 14.11.2010 18:22
smaczne,lubię budynie
m1monika 14.11.2010 13:44
pychotka :-)
Karolcia12 14.11.2010 13:27
ale pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak