Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gołabki innaczej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata lodowa
ryż 1 szkl
cebula
pieczarki 20 dag
natka pietruszki
sól, piieprz

Przepis i sposób przygotowania na: gołabki innaczej

1. Ryż ugotować. Cebule pokroić w kostkę i podsmażyć. Pieczarki drobno pokroić i krótko podgotować.
Natkę posiekać. Wszystkie składniki mieszamy, farsz doprawiamy do smaku.

2. Sałatę myjemy, a następnie każdy liść wkładamy do foli, i rozwałkujemy.

3. W miękki liść wkładamy farsz i zawijamy jak gołąbki. Gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 14.11.2010 13:28
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak