Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladka z pieczarkami i serem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso wołowe bez kości 20 dag
pieczarki 6 sztuk
ser żółty 6 plasterków
sól do smaku
jajko do panierki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
mąka do panierki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Roladka z pieczarkami i serem

Mięso dobrze rozbić. Posolić z dwóch stron. Położyć na to 1,5 plastra sera. Na ser dodać połowę usmażonych pieczarek. Na pieczarki znowu ser. zwinąć w rulon. To samo zrobić z drugim mięsem. Obtoczyć w mace, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Piec na złoty kolor z wszystkich stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnsto 03.01.2012 23:02
smacznie sie zapowiada ! :P
malaczarna23 28.07.2011 19:48
pyszne
iwa643 27.06.2011 06:21
wygląda super
Mariposas 01.04.2011 16:23
muszę spróbować
KasiaK90 09.03.2011 09:50
jadłam i była przepyszna:)
maciek7 28.02.2011 11:08
pycha i do tego pięknie wygląda
IlonaAlbertos 06.02.2011 20:11
Wygląda apetycznie.
Iwusia 28.11.2010 12:28
ciekawy przepis i pewno smaczny :)
Goya 14.11.2010 11:06
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak