Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1
szczypiorek
czosnek
koperek
Majeranek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko czosnkowe

Szczypiorek, koperek pokroić na drobno. Czosnek zmiażdżyć w możdzierzu. Dodać majeranek. Wszystko razem wymieszać. Ilość poszczególnych składników zależy od indywidualnych upodobań kulinarnych. Takie masełko możemy podawać do pieczywa, potraw rybnych, ziemniaków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena80 19.07.2011 23:28
pyszności
Magdalena1110 04.04.2011 07:42
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak