Sposób przygotowania

Cukinię obieramy ze skórki, trzemy na tarce na oczku takim jak do surówek.
Dojajemy czosnek przeciśnięty przez praskę, sól, pieprz, paprykę ostrą i mieszamy.
Smażymy z dwóch stron tak jak placki ziemniaczane.
Podajemy same bądż ze śmietaną czy jogurtem.
Możemy również podawać z sosami.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    no świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Niestety zdjęcie potrawy do mojego przepisu nie jest mojego autorstwa ale chyba nie tylko ja mam problem z takimi \"życzliwymi\" ludźmi dodającymi zdjęcia do cudzych przepisów........
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    nie martw się, zdjęcie nie jest takie najgorsze :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !