Sposób przygotowania

Fasolę moczyć 6 godzin. Kiedy zmięknie zalać świeżą wodą i gotować razem z przecierem pomidorowym i ziołami. Po około 40 minutach dolać sosy sojowe, przeciśnięty czosnek, dorzucić pokrojoną w kostkę kiełbasę i boczek, doprawić solą oraz pieprzem. Gotować dalej, aż fasola będzie miękka a sos odparuje i się zagęści. Podawać posypaną zieloną pietruszką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo ją lubię !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    brzmi pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taką fasolkę, a Twoja wygląda niezwykle apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !