Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata z jeżyn

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jeżyny 1 kg
cukier 1 kg
ocet winny 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata z jeżyn

Jeżyny przebrać, delikatnie opłukać na sicie. Ocet zagotować z cukrem, włożyć jeżyny, doprowadzić do wrzenia. Masę przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak