Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi amandine

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 2 łyż.
sok z cytryny 1 łyz.
prażone migdały 1\\2 szlanka
szparagi ugotowane 450 g
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi amandine

Stopić masło.Dodać migdały i sok z cytryny,utrzymywać w cieple.Ułożyć ugotowane szparagi w półmisku,polać masłem z migdałami,oprószyc solą i pieprzem.Podawać gorące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiertlo102
wiertlo102 26.11.2010 08:59
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak