Sposób przygotowania

Wątróbkę myjemy i kroimy w plastry. Obtaczamy je w mące i kładziemy na rozgrzanym na patelni tłuszczu. Smażymy z obu stron. W między czasie cebulę kroimy w talarki i pod koniec smażenia wątróbki dodajemy ją do niej. Po usmażeniu dodajemy sól i pieprz do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię z cebulką
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie lubię,ale wyglada apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    robiłem niedawno wątróbkę, ale Twoja wygląda chyba apetyczniej ;)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Baaaardzo apetyczna!
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    prezentuje się apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo lubię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię taką ja jeszcze mocze ją wcześniej w mleku żeby zmiękła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha, lubię a szczególnie dużo cebulki
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczniutka;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    ale pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    wygląda bardzo smakowicie ale ja rzadko robię, bo dzieci nie chcą jeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszna moja ulubiona :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie taką wątróbkę !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !