Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówka pieczona

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karkówka
sól i pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka pieczona

Mięso myjemy i nacieramy przyprawami i zostawiamy na 12 godz. w lodówce.
Po tym czasie mięso wkładamy w rękaw foliowy i pieczemy w temp. 180-200 st. przez ok 60 min na 1 kg mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 15.12.2012 21:04
uwielbiam
LuKaSz4761 30.03.2012 09:21
extra
Neetka90 29.08.2011 10:39
super !! :)
jeta72 09.05.2011 10:25
Takie swojskie mięska są najlepsze;)
Ania67 27.04.2011 22:26
apetyczna
MAR3STA 04.04.2011 22:59
mmm pycha!
Smakosz6 27.12.2010 22:56
mniam
krzyniu1984 21.12.2010 16:18
suuper!
Wojtek8 21.11.2010 20:26
smaczne
Justyna70 21.11.2010 09:44
pyszne mięsko
misia53 18.11.2010 12:06
Karkówka pieczona, majerankiem obłożona, solą doprawiona --- och! jestem zachwycona!
misia53 18.11.2010 11:57
Nieraz specjalnie piekę do chlebka , tylko daję jeszcze sporo cebulki i czosnku.
Natalia/tubisiek 17.11.2010 10:40
smak w ogóle nie jest podobny do wędzonych, ale na kanapki się nadaje :)
pacpaw 16.11.2010 17:05
nie ma to jak swojskie jedzonko. Ona smakuje podobnie do tych wędzonych ? Na chleb się nadaje ?
Kate131 15.11.2010 08:51
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak