Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewką i koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Pęczek rzodkiewek 1
śmietana 18 proc
Zioła prowansalskie suszone Prymat
sól
Pieprz ziołowy mielony Prymat
koper świeży

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewką i koperkiem

Rzodkiewki oczyścić, opłukać i osuszyć. Pokroić na cieniutkie plasterki. Przełożyć do miski. Następnie dodać śmietanę, zioła prowansalskie, koperek, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie wymieszać.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 18.08.2012 09:50
Super
Dorota59 16.05.2012 17:52
z ziołami nie robiłam
Wacław 13.05.2012 11:04
pyszne !
olkaaa 15.04.2012 09:28
fajna
Ela15 02.04.2012 11:41
już kupiłam rzodkiewkę, ale będzie pyszne jedzenie
teresa18 21.03.2012 16:49
zapachniało mi wiosną
gacopierz23 21.03.2012 12:54
smaczna
aga130982 15.03.2012 06:44
mniam
Ewelina38 13.03.2012 17:00
rewelacyjna i już nie mogę się takiej doczekać... a składniki oczywiście z własnej działki :)
fictor123 12.03.2012 07:49
fajna
fictor123 12.03.2012 07:49
fajna
mili_kati 07.03.2012 22:35
super
Tika4444 28.02.2012 07:48
powiew wiosny...
Kas2 27.02.2012 09:10
zjadłabym!
kate.500 26.02.2012 11:00
super
Ada-Gaba 24.02.2012 13:45
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak