Pogotowie kulinarne Michela Morana

Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z proszkiem , dodać kakao i starte 20 gr czekolady, żółtko, rum i posiekana margarynę. Zagnieść ciasto. Włożyć do wysmarowanej masłem i otrzepanej bułką tartą formy w kształcie serca. Piec około 40 minut. Roztopić w kąpieli wodnej czekoladę mleczna i osobno białą. Z bakalii ułożyć na ostudzonym cieście wzór a potem zalać jedna połówkę serca białą a druga mleczna czekolada. Część serca z czekolada białą oprószyć wiórkami kokosowymi. Do dekoracji można użyć również biszkoptów.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pięknie ;) musiało dużo pracy kosztować !
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    masz dziewczyno serce do wypieków!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    must have
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    rewelacja :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    wygląda super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    przepięknie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !