Sposób przygotowania

Wędzoną makrelę dokładnie oczyścić z ości i przełożyć do miski. Szczypiorek opłukać, osuszyć i pokroić.
Do makreli dodać serek wiejski,trochę szczypiorku, musztardę i chrzan. Następnie dodać sól i pieprz do smaku. Razem dokładnie wymieszać i przełożyć do miseczki. Wierzch pasty posypać pozostałym szczypiorkiem.
Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszna pasta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    tak na świeże bułki na śniadanie... pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    musi być super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    na śniadanko doskonała
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    bardzo dobra:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !