Sposób przygotowania

Namoczoną wcześniej zelatynę rozprowadzić wrzącym mlekiem.Śmietanę z dodatkiem szczypty soliubić na puch, dodać chrzan , przyprawy i rozpuszczoną żelatynę. Wszystko delikatnie wymieszać. Z szynki uformować rożki, napełnić krememi ukladać na liściach salaty.Przybrać jajkami , pomidorem zieleniną i na 10 minut postawić w chłodne miejsce aby krem stężał.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pięknie się prezentuje ta przekąska.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Wyglądają pysznie :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajnie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja idę na łatwiznę:) często robię ale z żelatyną się nie bawię:) a i tak zjadają.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ładnie i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,a jak pięknie podane !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pięknie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    no podane super
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie i ten krem chrzanowy ,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna23

    pięknie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobry deser :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    wygląda smakowićie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo apetycznie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !