Sposób przygotowania

Szpinak płuczemy i starannie osuszamy.Ser zetrzeć na tarce.Płatki migdałowe podprażamy na suchej patelni.Oliwę wymieszać z winem.Doprawić solą,pieprzem i ziołami prowansalskimi.Szpinak układamy na salaterce.Na nim układamy suszone pomidory.Polewamy sosem.Posypujemy serem i płatkami migdałowymi.Sałatka będzie świetnym dodatkiem do mięsnych dań,ale nie tylko:) Polecam.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zapowiada się wyśmienicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    Też zawsze prażę płatki migdałów,mają wtedy fajny smak:) przeważnie na sucho wcinam:) Sałatka brzmi smacznie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    ciekawy pomysł:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    interesujące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !