Sposób przygotowania

piersi z kurczaka myjemy i kroimy w zgrabne kwadraciki, średniej wielkosci. do garnka wlewamy niewielka ilosc oleju i na rozgrzany tłuszcz wrzucamy mięso, gdy wszystkie kawałki się już \'zetną\' to dajemy sporą ilośc ziół prowansalskich troche pieprzu i kucharka oraz 1 liscie i 1 ziarenko ziela. gdy mieso robi sie miekkie to wlewamy do niego śmietana rozrobioną z mąka i gotujemy jeszcze przez 10 minut, doprawiajac solą i pieprzem do smaku. podajemy z ryzem i surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    coś dla mnie lubię kurczaka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wyglada bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało !
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię kurczaka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    nawet apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię kurczaczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    ale bym zjadła porcję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !