Sposób przygotowania

maki, wody, mleka, jajek, kakaa i cukru zarabiamy mikserem gładkie ciasto. Na patelnie teflonową wlewamy łyzke oleju, gdy sie zagrzeje to przelewamy olej do ciasta i mieszamy łyzką, zaczynamy piec. Wlewamy małe porcje na patelnie i smazymy z obu stron. Gotowy nalesnik smarujemy serkiem, posypujemy rodzynkami i zawijamy

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    no własnie z kakao...nigdy takich nie robiłam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    jutro zrobię na deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    super:) ładnie się prezentują:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    naleśniki czekoladowe jakoś bardziej mi smakują niż zwykłe:D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !