Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

WIGILIJNE KLUSKI Z MAKIEM

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 30 dag
MAK MIELONY 20 dag
orzechy 10 dag
rodzynki 10 dag
Skórka pomarańczowa kandyzowan 2 łyżki
miód 2 łyżki
pomarańcza do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: WIGILIJNE KLUSKI Z MAKIEM

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić dać do miseczki, dodać zmielony mak, bakalie, olejek , miód, delikatnie wymieszać, podawać udekorowane pomarańczami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 12.12.2013 10:13
nigdy nie jadłam, ale musi być dobre:)
Stenka 24.12.2012 08:48
Robie co roku
gusia1000 08.02.2011 14:29
Bardzo lubię to danie.
mdepfs 08.12.2010 21:12
fantastyczne!
ada12302 13.11.2010 21:50
też takie robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak