Sposób przygotowania

Oczyszczony sgrest zalac w garnku winem i niewielka ilościa wrzątku, rozgotowac. Przetrzec przez sito i wymieszac z miodem i śmietaną. Doprawic sola i pieprzem. Podgrzac ale nie dopuścic do zagotowania.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Bardzo ciekawy sosik.
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    mój tata lubi ryby to mu zaserwuje taki sos :)
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    nie samowity
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    jakos nie jestem przekonana czy to będzie smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !