Sposób przygotowania

Koperek opłukać i drobno pokroić. Ziemniaczki obrać i pokroić w drobną kostkę. Ugotować osobno. Cebulę pokroić w kostkę, zrumienić na maśle i zalać gorącym rosołem. Do rosołu dodać liść laurowy.Chwilę gotować. Do ½ szklanki wody dodać śmietanę, dokładnie rozmieszać i wlać do gotującego się rosołu. Chwilkę pogotować i zdjąć z ognia. Następnie do zupy dodać pokrojony koperek i ugotowane wcześniej ziemniaki. Wymieszać i przyprawić do smaku.
Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna zupa,lubie takie !
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię ten zapach
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    Mi sie kojarzy tak zupa z wiosna...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    wiosenna, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    kusi
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    kusi
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    koperkowa jest extra :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    koperkowa jest extra :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    zdrowa i smaczna;) super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    lubię taką zupkę :-)
  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    szybka zupa i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    szybka i dobra:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !