Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z bryndzą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogort naturalny 1 szt
bryndza 15 dkg
rzodkiewki 2 pęczki
posiekana zielenina 3 łyżki
serek homogenizowany 1 (naturalny)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z bryndzą

Rzodkiewki zetrzec na tarce. Bryndzę, serek i jogurt zmiksowac. Wymieszac z rzodkiewkami, zieleniną i doprawic do smaku przyprawami. Przed podaniem schłodzic. Podawac do jaj na twardo i warzyw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak