Sposób przygotowania

cebule obieramy i kroimy w piórka, smażymy na patelni, na margarynie z dodatkiem soli. Gdy cebula robi sie miękka to dodajemy kiełbaske pokrojoną w kawałki ok 2-3cm i przesmazamy. Podajemy z chlebem i ketchupem lub musztarda

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię !
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Też lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam taką kiełbaskę.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !