Sposób przygotowania

Pomarańcze umyć, sparzyć gorącą wodą, osuszyć. Przekroić na połówki, wyciągnąć miąższ i pokroić na małe kawałki. Na rozgrzany olej włożyć mięso oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. , mieszać i podsmażyć. Dodać pokrojone pomarańcze, ziarno słonecznika. Przyprawić przyprawami. Jeszcze parę minut smażyć. Napełniamy połówki pomarańczy farszem. Ułożyć na brytfannie wyłożonej papierem do pieczenia i włożyć do piekarnika na ok 10 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    zapowiada się ciekawie i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !