Sposób przygotowania

Parówki ponacinać w wzdłuż i położyć na blasze.Ser ścieramy na tartce , pieczarki myjemy , suszymy i kroimy na plasterki od razu skrapiamy sokiem z cytryny, cebulę kroimy w piórka i podsmażamy na masełku . Do cebuli dodajemy pieczarki i smażymy razem , przyprawiamy wszystkim. Po wymieszaniu ułożyć na parówkach i posypujemy startym serem . Zapiekamy w piekarniku w 180 st. do momentu aż zauważymy że ser się całkowicie roztopi . Parówki możemy polać na talerzu keczupem .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !