Sposób przygotowania

groch gotujemy i solimy. Kapustę kiszona siekam zalewamy 2-3 szklankami wody i gotujemy. na patelni stapiamy słoninę, dodajemy posiekaną cebulę i szklimy. Następnie dodajemy mąkę, łączymy ją z kapustą i grochem, doprawiamy, mieszamy i wszystko podgrzewamy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Ja nie wyobrażam sobie wigilii bez tego dania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    nie przepadam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !