Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CZEKOLADA

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 12,5 dad
cukier 1 szkl
cukier waniliowy
mleko 0,5 szkl
mleko w proszku 250 g
kakao 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: CZEKOLADA

masło,cukier,mleko płynne ,cukier waniliowy rozgrzać w garnku i gotować 10 min. na wolnym ogniu odstawić i po 5 minutach wsypać mleko w proszku wymieszane z kakao szybko wymieszać można dodać orzachy ,rodzynki lub ryż preparowany wyłożyć do naczynia zostawić do ostygnięcia

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jogobella231
jogobella231 15.06.2012 10:55
pychotka
ronald88 23.09.2011 09:05
super
aacaac 04.09.2011 17:16
ciekawe
treonina 08.08.2011 12:40
świetne
jogobella231
jogobella231 13.05.2011 10:11
super
Katarzyna99 09.05.2011 00:57
naprawdę ciekawe:)
SyMiki 15.03.2011 20:10
pyszne
Neetka90 16.01.2011 16:11
oo.. bardzo ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak