Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
pomidor 1
szczypiorek
sól do smaku
mleko 1 łyżka
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa jajecznica

Pomidora obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Na patelni rozpuścić masło ( około 2 łyżeczki) i wbić 2 jajka, dodać mleko, posiekany szczypior i pomidora. Posolić do smaku. Mieszać, aż wszystkie składniki połączą się ze sobą.

Porcja dla 1 osoby.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak