Sposób przygotowania

Usmażoną rybę włożyć do naczynia żaroodpornego. Usmażone pieczarki i cebulę dodać do ryby. Zalać osoloną śmietaną z mąką (dodać pod koniec zapiekania). Na sam koniec posypać serem, wymieszanym z tarta bułką, skropić roztopionym masłem, posypać natką pietruszki. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne i na pewno smaczne :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo pomysłowe
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Karp to moja ulubiona rybka
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Takiego karpia nie jadłam .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    Zbliżają się święta od karpia tak więc będzie wypróbowane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    niezłe połączenia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !