Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KARP Z PIECZARKAMI i SEREM

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karp
pieczarki 20 g.
masło 70 g.
cebula 2
śmietana 1 szkl.
mąka 1 łyżka
olej 1 łyżka
ser żółty 100 g.
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
zielenina
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: KARP Z PIECZARKAMI i SEREM

Usmażoną rybę włożyć do naczynia żaroodpornego. Usmażone pieczarki i cebulę dodać do ryby. Zalać osoloną śmietaną z mąką (dodać pod koniec zapiekania). Na sam koniec posypać serem, wymieszanym z tarta bułką, skropić roztopionym masłem, posypać natką pietruszki. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 14.02.2012 22:09
pyszna rybka
matii6 05.02.2011 18:26
niezłe połączenia
Cbeti 26.11.2010 13:56
Zbliżają się święta od karpia tak więc będzie wypróbowane
misia53 15.11.2010 22:39
Takiego karpia nie jadłam .
Margo1 15.11.2010 09:51
Karp to moja ulubiona rybka
alaaa 13.11.2010 20:19
bardzo pomysłowe
Natalia/tubisiek 13.11.2010 11:39
fajne i na pewno smaczne :)
Małgorzata113 13.11.2010 09:46
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak