Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba zapiekana z pieczarkam

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

panga ½ kg
pieczarki 30 dag
Ser rokwor 20 dag
olej
pieprz
sól
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba zapiekana z pieczarkam

Rybę układamy w naczyniu żaroodpornym i obficie skrapiamy sokiem z cytryny. Wierzch posypujemy startym serem, pokrojonymi w plasterki pieczarkami. Doprawiamy do smaku. Na 2 godzimy wkładamy do lodówki, po tym czasie od razu przekładamy do piekarnika i zapiekamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak