Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, zamarynować w przyprawie do mięs, smażyć na oleju do miękkości.Czosnek obrać i rozetrzeć, dodać do majonezu, doprawić solą i pieprzem, odstawić. Pomidory pokroić w kostkę, sałatę podrzeć na cząstki.Chlebki pita włożyć do piekarnika nagrzanego do temp. 220*C aż się napuszą. Podgrzane chlebki przekroić na pół i nafaszerować smażonym mięsem, pomidorkami i sałatą.Polać sosem majonezowo-czosnkowym.Podawać gorące.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kot_pankracy

    fajny pomysł na szybki obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię podobny, mięso smazę z przyprawą do kebabu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    to coś dla mojego syna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    Dawno nie jadłam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    spoko
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    robię na kolacje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    robię na kolacje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !