Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Befsztyk po tatarsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

polędwica wołowa ½ kg
żółtko jajek 2 sztuki
cebula 2 sztuki
ogórki konserwowe 2 sztuki
musztarda 1 łyżka
oliwa 1 łyżka
sól
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Befsztyk po tatarsku

Polędwice mielimy, dodajemy posiekaną natkę pietruszki i cebulę, żółtka, ogórki oraz przyprawy. Dokładnie mieszamy, podajemy na liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 06.09.2011 23:40
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak